Blaah, tylsää... Mahaan koskee joten olen kotona. Äiti on töissä,  veli koulussa ja toinen veli omalla kämpällään.

Joten ajattelin kysyä minkälaisen The Sims 2 perheen tekisin. (Voi kysyä jos ei tiedä mikä Sims 2 on, selitän kyllä.)

Voisin ehkäpä tehdä siitä tarinan tai räpsiä kuvia ja laittaa tänne.

Lempiperheeni on niin vaikea, joten ajattelin tehdä uuden. Elikkäpäs nykyisessä lempiperheessä on äiti, isä ja kolme taaperoa. Grr. Liikaa hälinää siinä perheessä.

Tein kerran Frendit, eli Phoeben, Joeyn, Monican, Chandlerin, Rachelin ja Rossin. Se meni todella vaikeaksi varsinkin kun Phoebe rakastui Monicaan... 0.0

Voisin ehdä LC.n niinkuin Vekku sanoi, mutta  minkälaisen? Tai teenkö aivan tuiki tavallisen perheen?

 

 

Perheeseen voi laittaa enintään 8 henkilöä. Kun lapsi kasvaa aikuiseksi hänen pitäisi muuttaa pois ja niin saadaan tilaa muille. Ja kun aikuinen löytää kumppanin saa lapsen se vain jatkuu ja jatkuu. Toki ne kuolee vanhuksena. Tai hukkuessaan. Tai tulipalossa.

Teenkö siis siivoushullun naisen joka haluaa kipeästi perheen? Miehen joka haluaa avaruuteen? Mummelin joka haluaa täydellisen puutarhan? Ukin jolla on pakkomielle vihreään? Päätä itse.

Siis kysymys on minkälaisen perheen SINÄ haluat? Voin toteuttaa yhden perhe ehdotuksen (valitsen parhaan) ja teen siitä tarinan tai räpsin kuvia.

Voit myös ehdotella minkälainen tarina siihen perheeseen liittyy. Esim. Mies ja nainen menevät naimisiin ja saavat lapsen/lapsia mutta lopulta eroavat - miten tarina jatkuu? Päätä siis itse mikä tarina on ja miten se jatkuu, vai annatko vain henkilöiden tiedot ja teen itse siihen tarinat.

Sori selitin aika sekalaisesti... Toivottavasti ymmärrätte jujun. Toivon että saisin paljon ehdotuksia siihen.