Ensinnäkin tämä kirja on TÄYDELLINEN niille jotka rakastavat vampyyrejä, yllätyksiä, jännitystä ja toimintaa (kyllä, olen sellainen)!!! Tämä kirja ei ole sellaista "En uskalla valita, Edwardin rakkaus vai Jacobin ystävyys...?" potaskaa, vaan toimintaa! Paitsi että olen kyllä hullantunut myös Houkutukseen... mutta silti tämä kirja on silkkaa verta , tekoverta, vampyyrejä, muodonmuutajia, ihmissusia, jännitystä, kipua (henkisesti sekä fyysisesti), voimakkuutta (sitäkin henkisesti ja fyysisesti),  oveluutta ja paljon ruumiita.

Sookie Stackhousen Kylmäveristen klubi on Sookie Stachouse romaanien kolmas osa. Kaksi ensimmäistä ovat Veren voima ja Verenhimoa Dallasissa. Ohjelma True Blood perustuu juuri näihin kirjoihin.

Ensinnäkin, kirjan on kirjoittanut Charlaine Harris.

Olen lukenut kaikki osat ja täytyy myöntää että tämä on paras osa! Luin kirjan alle 8 tunnissa koska en voinut jätttää lukematta.

Täytyy myöntää että yhdessä kohti tuli sellanen "Oh my God!" kiljahdus (Niitä tulee liikaa koska keskityn liikaa kirjaan) ja silloin alan kiertää keittiöstä olohuoneeseen siitä käytävään ja sieltä eteiseen ja eteisestä keittiöön (sieltä olohuoneeseen jne) ja se toistuu noin kymmenen kertaa ja hoen kokoajan "Oh my God! OMG!" Sitten en voi enempää jännittää ja palaan kirjan pariin kun jännitys on tiivistynyt liikaa.

Ja uskokaa pois tämä kirjasarja on ainut joka tekee minut juoksemaan pitkin huoneita. Joskus jopa säntään ulos. Heh...

Muttta kirjan juoneen ja sitä ennen varoitukseen: Älä lue tätä kohtaa jos et halua tietää juonipaljastuksia!

Elikkäpäs kaikki alkaa siitä kun Sookien vampyyri-poikaystävä Bill on ollut keskittynyt tietokoneeseen liiankin pitkään ja yhtäkkiä hän ilmoittaakin lähtevänsä "Seattleen" työ matkalle. Parin päivän kuluttua Billin pomo Eric tulee Sookien luokse ja ilmoittaa että Bill on kidnapattu! Ericin baarin yhtiöosakas Pam menee vahingossa sanomaan että heillä on huonoja uutisia. Sookie tivaa Ericiltä mitä ne huonot uutiset ovat ja hän lopulta kertoo että Bilillä on vampyyri salarakas nimeltään Lorena ja että Bill on aikonut antaa rahaa Sookielle ja sitten jättää hänet. Mutta jotkut kaappaavat Billin kun hän on tulossa kotiinsa. Sookie suostuu auttamaan Ericiä vain jos Eric tappaisi Lorenan! Joten Sookie lähtee Jacksoniin pelastamaan Billin telepaattikyvyillään! Sookie asustaa kaksi päivää ihmissusi Alciden luona. Yhdessä he menevät urkkimaan tietoa Josephine's nimiselle vampyyriklubille jota ihmissudet kutsuvat Kylmäseristen klubiksi. Mutta mitä sitten tapahtuukaan?...

Haluaako Sookie pelastaa Billin kun Bill on aikonut jättää hänet ja pettänyt hänet? 

Ja niin jatkuu Sookien seikkalut. Miten hän valitsee? Valitseeko Sookie häneen ihastuneen ja hurmaavan  Ericin, entisen poikaystävänsä Billin vai ihmissusi Alciden?

Tarinaa hauskuttaa selvästikkin  Bubba niminen henkilö joka on oikeasti Elvis joka on ruumishuoneella muutettu vampyyriksi. Elvis siis "Bubba" on ihan tollo kun hän oli huumeissa ja lääkkeissä kun hänet muutettiin.

Kun Eric käskee Bubbaa vahtimaan Sookiea kaikkea outoa ja hassua tapahtuu (esimerkiksi kun Bubba laittaa kuolleen ihmissusi-jengiläisen Alciden kaappiin joten Sookie ja Alcide jotuvat hautaamaan ruumiin!)

Ja itseäni ainakin nauratti kohta jossa Sookie kertoo Billille ja Ericille että hän ja Alaric hautasivat ruumiin metsään. Bill sanoi ylpeänä että: "Minun Sookieni hautasi ruumiin."  Ja siihen runneltu, vaarnalla isketty, purettu ja hakattu Sookie vastaa yksin kertaisesti näyttäen keskareitaan.

Joten pitäisikö Sookien yrittää pelastaa Bill vai alkaa teroittaa vaarnaa?

Anna kirjalle numeron ja se on 10- !

Kannattaa lukea, se on paras kirja!