Hello...

Tänään tulee kirjoitusta "paljonkin" koska huomenna Jossun isän kämpillä kolmestaan (La Oops feat. Jossu and Vekku). Joten odotan sitä aika paljon !!!! ♥

Juon kokista ja kuuntelen yllätys, yllätys The Veronicasia. Nyt meneillään Untouched aiemmin oli 4ever...

So....

Tänään on suuri päivä! Sillä USA:ssa jatkuu Vampyyripäiväkirjat sarja! Eli se tarkoittaa sitä että fin tv.llä on kohta uusia jaksoja Vampyyripäiväkirjoista ♥♥

Noniin ja nyt kuunnellaan Hook me up laulua. 

Mesessä ei ole ketään. Grr. 

Luin aiemmin tänään lehdestä että Jennifer Aniston inhosi kuuluisaa Rachel kampaustaan. Outoa sillä juuri se hiustyyli on alkanut uuden "tyylin", luulisi Jenniferin olevan "ylpeä" vaikka hänen stylisti sen tyylin kumminkin loi.

Veli tossa toisella tietsikalla pelaa the Sims 2.ta kun pakotin :D

Ja nyt se lopetti. 

Joten... Aivan!!!!!

Sain eilen Jossulta IHANAT korkokengät! Ne on mustat ja niissä on korkeat ja paksut korkkipohjat. Nam! Pidän niitä jalassa nytkin.

Ja nyt mun veli alko taas pelaamaan.

Vois alakaa kohta kirjoittaa Moonlight tarinaa. 

Ainiin, karmani tappaa minut. Olen sanonut tuon ainakin sata kertaa Vekulle. Mutta uskokaa pois! Eilen Jossun luona otin Jessican syliin siis Jossun kissan ja se vahingossa raapaisi minua sormesta. Sitten tuli kauheena verta ja Jossu sitten desifioi sen. Jne... Muttakun samantapainen juttu tapahtui minulle aiemmin tällä viikolla. Nimittäin Aaron eli Vekun rotta oli sylissäni ja Jossu säikäytti minut ja Aaron hyppäsi kädestäni sängylle ja siitä tuli haava tosin ei tullut verta. Ja koulussa keskiviikkona vai torstaina olin ottamassa puuvärikynää kun siitä tuli sitten haava ja siitäkin tuli paljon verta muttei niin paljon kun Jessican raapaisusta.  

Että kiva, tämä viikko on selvästikkin tapetaan La Oops pala palalta-viikko.

Joo mut nyt alan kirjoittaa Moonlight tarinaan jatkoa...

 

~♥~By love La Oops ~♥~