(Tarinaan sopivaa musiikkia: www.youtube.com/watch , <---Hook me up By The Veronicas, www.youtube.com/watch <-- 4ever By Veronicas)

Moonlight

 

Hook me up

 

Mintun tuoksu leijui keittiössä. Se haju olisi pyäyttänyt minut muulloin mutta ei tänään. Minulla ei ollut aikaa teelle. Tungin saappaat jalkaani juostessani. Takkini liehui toisessa kädessäni. Kun avasin ulko-oven pysähdyin heti. Oli taysikuu. Voi ei. Juoksin takasin sisään ja nappasin huoneeni pöydältä medaljongin. Laitoin sen päälleni ja käännyin ovea kohti. Huomasin  ikkunan olevan auki joten kävelin sitä kohti. "Hei, Veronica", mies sanoi. Käännyin ääntä kohti ja näin torahampaat.

"Painu... Dan", sanoin. Kävelin Danin ohi ja tartuin isoon laukkuuni ja käsilaukkuuni. Lähdin kävelemään ulko-ovea kohti. Astuin ulos ja huomasin Danin seisovan edessäni. Pysähdyin. "Kuule Dan, se on ohi", sanoin Danille. Dan pysähtyi ja katsoi minua. Pudistin päätäni ja kävelin hänen ohitse siniselle autolleni. Dan olisi kerennyt ottaa minut kiinni, olihan hän vampyyri mutta hän ei pysäyttänyt minua. Ajoin autollani noin tunnin ja puolen. Sitten vihdoin olin perillä. Astuin autosta ulos, motelli Lightin pihaan. Kannoin laukkuni ja kävelin huoneiston oven eteen. Ja sitten koputin oveen. Kop, kop, kop. 

"Tule sisään Veronica", nainen huusi. Avasin oven, astuin sisälle ja laskin laukut maahan. Lisa Jessica astui eteeni. "Lisa Jessica!", huudahdin ja halasin häntä. "Hei", Lisa Jessica sanoi. "Tervetuloa matalaan majaani." Katselin ympärilleni. Seinät olivat beiget, sohvat olivat ruskeita, telkkari oli keskikokoinen, oli vain yksi ikkuna ja kolme ovea. 

"Oletko nälkäinen?" Lisa Jessica kysyi kun olimme tervehtineet ja kuun olin purkanut laukkuni. Nauroin ja kysyin: "Onko sinulla?" Lisa Jessica avasi suunsa ja näytti terävät kulmahampaansa. "Aina", Lisa Jessica sanoi sulkien suunsa. Nauroimme kummatkin. "Ei, ei minulla ole nälkä mutta voisin juoda jotain", sanoin hymyillen. Lisa Jessica oli avaamassa hymyillen suunsa mutta keskeytin hänet sanomalla: "Ei verta! En ole vampyyri!" Lisa Jessica käveli keittiöön ja huikkasi. "Käykö kokis?" "Kyllä", sanoin tietäen että Lisa Jessica kuulisi sen. Avasin radion sillä aikaa. Sieltä tuli The Veronicasin Hook me up kappale. Aloin laulaa ja tanssia laulun mukana. Pian Lisa Jessica liittyi mukaan. Ja täytyi myöntää että hänellä oli mahtava lauluääni. Lisa Jessica ravisti blondeja hiuksiaan hyppien sohvalla. Nousin hänen viereen ja aloin laulaa kovaa. Sitten kirjoittelimme vessan peiliin kirjoituksia. Pian, liiankin pian, laulu loppui.  "Höh", sanoin. Lisa Jessica mietti hetken ja sitten kiljahti hetken kuluttua: "Tiedän! Mennään klubille!" 

Kun olimme pukeneet "bile-vaatteemme" ja meikanneet hyvin säihkyvästi astuimme ulos nauraen. Päätimme kävellä läiheiselle klubille, jotta saisimme raikasta ilmaa. Kun olimme kävelleet hetken matkaa huomasimme että jotkut seurasivat meitä. Pian käännyimme heitä kohti. Heitä oli kaksi, kaksi miestä. Ja epäilemättä vampyyrejä. Vampyyrit seisoivat tiellä aivan kuin odottaen jotain. Sitten he kävelivät luoksemme.

Tunnistin nuo kasvot toivoen että tämä ei olisi totta.

 

~♥~By love La Oops ~♥~