Howdy!

Kirjoitan samalla kun katson Mentalist ohjelmaa, sillä muuten ei lyödy aikaa. 

Tänään on torstai eli on joko tarinoita tai turinoita. Asiaa minulla ei ole joten on tarinan aika! 

Yleensä tarinat menisivät Dark Rose, Me and Shards of Glass blogiin mutta nyt on erikois tapaus, sillä nyt te saattekin päättää minkä tarinan jatkoa tulee. Ensimmäinen tarinan palanen on jo aika tuttu se on nimittäin jatkoa I just don't feel Like Christmas tarinalle. Toinen on juuri keksitty.

Kaksi vaihtoehtoa, joten valitkaa tarkasti!

 

I hate that I love You

Lumen tulo ei vain loppunut, se jatkui monia päiviä. Englannista oli todella kaunista mutten tullut sinne siksi. Kun äitini, Beatrix löytyi, elämäni voisi jatkua. Ehkä. Luulisi että se jatkuisi mutta tarvitsin Michaelia. Hänellä oli juuri sitä tietoa jota tarvitsin. Hän oli se joka tiesi suurimman salaisuuteni, sen jota kukaan ei tiedä. Nyt kun muut etsivät minua, hän on ainut joka voi auttaa. Ja tärkeintä että rakastin häntä. 

 

Moonlight

Mintun tuoksu leijui keittiössä. Se haju olisi pyäyttänyt minut muulloin mutta ei tänään. Minulla ei ollut aikaa teelle. Tungin saappaat jalkaani juostessani. Takkini liehui toisessa kädessäni. Kun avasin ulko-oven pysähdyin heti. Oli taysikuu. Voi ei. Juoksin takasin sisään ja nappasin huoneeni pöydältä medaljongin. Laitoin sen päälleni ja käännyin ovea kohti. Huomasin  ikkunan olevan auki joten kävelin sitä kohti. "Hei, Elizabeth", mies sanoi. Käännyin ääntä kohti ja näin torahampaat.

 

Joten kertokaa kumpi on parempi ja kumpaan pitäisi tulla jatkoa. 

 

~♥~By love, La Oops, Princess of Dark rose and Me ~♥~