Joten...

Aamulla 36 asteen pakkasessa pyörällä kouluun. Ensimmäisen suojatien kohdalla auto menee ohi jota ajaa pupu. Pupu hymyilee minulle ja jatkaa matkaa. So... What the F***? Ainiin, on penkkarit! Koulussa suoraan pukukoppiin, siellä noin 5 min. Ja yläasteen puolelle kuntopiirissä kuntoilemaan. Opettajat alko heti valittaa jos lopetti ees sekunniksi. Sitten viimeisellä välitunnilla (12.10-12.25) minä jäin luokkaan vaikka ei olis saanut. No, lähes kaikki jäi. Hehhe. Ja sitten luokkaan tuli yks tyttö ja sano "Opettaja anto luvan ja saa mennä kattomaan penkkareita!" Joten juoksin luokkaan ja huusin saman. Kaikki juoksi ulos. Kaksi rekallista tyyppejä tuli. Pukuja oli erilaisia mm. Marge Simpson, Paavo Pesusieni jne. Sitten lopulta noin 10-15 minuutin päästä matikan luokkaan. Matikan opettaja sano et se ois antanut luvan mennä kattomaan penkkareita mut kaikki oli jo mennyt, mut se oli ihan ok. Sitten koulun jälkeen Jossu kerto et se oli saanut kauheet valit siitä kun oli mennyt kattoo penkkareita, siis meidän luokan opettajalta joka on eri kuin matikan opettaja. Luokan opettaja siis oli huutanut tyypeille siitä kun oli mennyt kattomaan penkkareita. Ja yks opettaja alko huutaa meidän perään siitä et me oltiin menty kattomaan penkkareita kesken tunnin. Kiva.

Sitten kotiin, heti telkun eteen oottamaan että mummo tulis.. Käänsin MTV.lle ja tuli musiikkivideoita. Ekana Willowin Whip my hair, Sitten Rihannan ja David Guettan Who's that chick laulu. Ja koko ajan lisää hyviä lauluja. Juutuin sitten siihen vaikka piti vähän järjestellä paikkoja. Sitten isoveli tuli. Me katottiin uusia HoodBoyz tavaroita joita oli tullut postissa. Ja sitten pelattiin SSX on tour- Xbox peliä. Sitten kuulu kun ovi aukes noin 15.15 ja mummo tuli! Sitten tehtiin ruokaa ja laitettiin uuniin kypsymään, sitten maksiin, ja sieltä takasin syömään. Ja nyt myöhemmin tässä.

That's nice!

Uskon että toi ^ on mun pisin selitys, ikinä!

Mutta huomenna Fonttanellaan uimaan ja siitä mummon luokse viikonlopuks. Sunnuntaina äitin synttärit! Ja ens viikon sunnuntaina mun synttärit!

Mutta meen pakkaamaan huomiseks!

~By Love La Oops~