Noniin.

Howdy, my babys. 

Surffailen tässä netissä jne. jne ja mietin kirjoitusta I love F,M,B&M blogiin. Tai sitten teen kirjoituksen F&F blogiin... Emt.

Ja kuuntelen pitkästä aikaa Janet ja Michael Jacksonia [ ♥♥♥ ]. Ja mietin sitä kun fanittaminen muuttuu riippuvuudeksi ja pahemmaksi. Muistan kun ennen fanitin Tokio Hotellia (yök!) Kuuntelin koko ajan sen bändin musiikkia ja luin koko ajan bändin kuulumisia... Mutta kun näin kuvan jossa Bill Kaulitz oli pukeutunut turkikseen... Noh. Aika nopeasti sekin tykkääminen loppui. Joten pakkasin kaikki TH.n levyt ja julisteet ja annoin ne yhdelle ystävälleni jonka olen tuntenut about... 12 vuotta (joka Btw, vieläkin tykkää TH.sta, en hauku mutta en ymmärrä ;D Onneks hänellä ei ole pakkomielteinen kiintymys TH.seen. Huh.)

Ja siinä oli järjetön selitys. :D Sellaista kun kaipaa, tule koputtamaan ovelleni! Miks mä keksin tollasia?

No mutta. Katsoin aiemmin MTV.tä eli Music Televisiota johon olen todellakin riippuvainen, btw. Ja tuli ohjelma järkyttävimmistä julkkiseroista ja katsoin sitä ohjelmaa, vaikka olinkin nähnyt sen aiemmin ja huomasin että siellälin oli juttu Shania Twanista jota ennen kuuntelin. Siis no... Shanian laulu valittiin koulun johonkin joulujuhlaan(kö?) tanssimusiikiksi ja tottakai, minä ilmoittauduin Vekun kanssa tanssimmaan ja oltiin varmaan huonoimpia tanssijoita. Ja siten se Shania innostus iski. Kesti noin 1-3 päivää. :D Mut country-musiikki on joskus hyvää! Ja hahaa! Löysin laulun youtubesta; www.youtube.com/watch.... Kun kuuntelin tuota laulua iski muistot mieleen ja muistojen jälkeen iski sellanen kauhee tunne joka tulee aina kun muistaa jotain muistoja, jonkunlainen tukahduttava tunne josta en tykkää. Mutta country musiikki on joskus hyvää ja vaihteluhan aina virkistää.

Ainiin, mainitsinko että opin eilen ajamaan mopolla..? Niin, en ole edes vielä kaatunut sillä. Osaan polkaista sen käyntiin ja vaihtaa ykköselle laittaa kaasua jne. mitä ikinä siinä nyt pitääkään tehdä. Opin aika nopeasti ja tiesin mikä oli kaasu jne. Kiitos Twilight Uusikuu-kirjan jossa Bella opetteli ajamaan! Mutta oli tosi kiva ajaa.

Oho kirjoitukseseen tuli aikas paljon tekstiä. 

Omg! Löysin tosi hauskan videon kun etsin Kat Grahamin Boyfriend's Back videoo. Siinä hauskassa videossa on kolme 7 vuotiasta tyttöä tanssimassa lavalla. Ja ne on aika taitavia! Klik---> www.youtube.com/watch. Hehh.

Piti laittaa kirjoituksen loppuun kuva Lilystä mutta en löydä sitä! No... Yritän löytää sen toiseen kirjoitukseen.

Come on baby let's get away. Let's save your troubles for another day, Come go with me we've got it made Let me take you on an escapade (let's go)..."

Kuuntelin kirjoituksen aikana (lähes koko ajan) Love Will Never Do Without An Escapade (Janet Mashup) laulua by Kat Graham. Luv it.

~By Love La Oops~