Hei, palasin! No ei... Olinpa pitkään poissa.

Oli tosi kivaa Jossun  kanssa. Katottiin Superanturallia (♥) ja ihkutettiin Deania (♥♥), katottiin kuinka kuu näytti samanlaiselta kun The Ring elokuvassa (Jota btw, en ole kattonut vaikkka se feikki tyyppi pyys ((sori en mennyt lankaan))), syötiin herkkuja, tanssittiin ja laulettiin. Plus juteltiin.

Täytyy myöntää että edellisenä viikonloppuna opin ettei kaikkiin ihmisiin voi luottaa, voi vannoa ettei kerro ja voi tuntea sen ihmisen niin pitkään kun mahdollista ei ihmisiin voi luottaa. Tarkoitan teitä bitchejä tytöt! Oonpa ilkeällä tuulella mutta se on totuus. Nyt enää yks ihminen vähemmän jota voi luottaa.

Huomenna pitäs herätä klo seitsemänsataa -.- no ei oikeesti kun siis kello seittämän (aamulla) oonpa kirjoitus vireessä, taas. Siis menen Iisalmeen toisen mummon luokse tapaamaan serkkuja. Tai serkkua, en mä tiedä kuinka monta siellä on. (Oon toosi viisas)

Aiemmin katoin Shane Dawsonin uusia videoita ja huomasin että SD.n kanava täyttää pian 3 vuotta, Jee! Jos et ole katsonut Youtubesta Shanen videoita et ole... Ollut viisas. Nauroin taas jotain 5 min lattialla. Ja nyt kuuntelen Teairra María, Destiny's Childiä, Rihannaa ja Beyoncéa. Kaikki tummaihoisia, niitä ainoita naisia jotka osaa tehdä kunnon musaa. Paria kimmaa lukuun ottamatta.

Tuli mieleen kun jostain luin että joku oli kirjoittanut sanan kimma g-eellä. Niinkuin gimma. Kumpi on sinusta oikein?

Kiva vahingossa tippu teetä paidalle, kiva. No eikun ihan tavallaan heitin päälleni teetä, joopa joo.

Mut nyt meen laittamaan laukkuun jotain tarvittavaa huomiseks ja sitten suihkuun ja sitten I go to sleep!

 

~La Oops~

EDIT: Piti kirjoittaa koko teksi uudestaan kun Vuodatus vattuili.