Kylläh, kuuntelen Candice Accolan Started laulua. Jah on hyvä.

Ja kyllä, olen huomannut käyttäväni liikaa h-kirjaita sanojen lopussa. Se on hauskaah. 

Oli hauskaa koulussa kun vikalla tunnilla oli ilmaisua ja opettaja ei ollu luokassa koko tuntina vaan se oli selvittelemässä jotain sotkua/riitaa/whateveriä joka oli tapahtunut poikien välillä. Me oltiin kumminkin ihan kilttejä (osan ajasta) ja harjoteltiin näytelmää vaikka ois voitu vaikkah... riehua. :D

Ja äiti huus mua ottamaan jätskiä, noh taidan mennä ja tulla vasta tasalta (kello on nyt 19:22) koska katon Salatut elimet ---> Salkkarit ---> Salatut elämät. Ja älysin just miten tyhmä nimi sillä ohjelmalla on... Noniih kello on nyt 19:23 ja palaan puolen tunnin kuluttua.

..

.....

................

.............................

.................

......

..

 

Yeah I'm back. Kello on 20:03 ja nyt jatkan kirjoitusta. Siis siksi pidin 'tauon' enkä vaan poistanut kirjoitusta koska eilen tein  jos silleen niin nyt pitäs yrittää kirjottaakkin jotain.

Elih ensiviikon keskiviikkona luokkaretki. Yeah Baby! Tiistaina sitten kirjottelen mikä on 'ohjelmana' luokkaretkellä. Keskiviikkona en kirjoita koska tuun vasta kymmeneltä koululle ja sieltä sitten kävellen kotia kohti. 

Kuuntelen Fall out Boyn 'W.A.M.S' laulua. Muistan kun Vekku oli meillä aina kesällä yötä ja 'salaa' katottiin keskellä yötä MTV.tä (Music television) ja aina revettiin kun tuli Fall out Boyn I don't care laulu. Muistatteko laulun? Anyway...

Ja nyt kuunteln 30 seconds to Marsin The Kill (bury me) laulua. Kyllä kuuntelen 30 seconds to Marsia, ja jos itse päätät kuunnella pysy poissa Hurricane musiikkivideosta, kiitos. Se varoitus on omaksi hyväksesi. (Vekku tietää mitä tarkoitan)

Ja niiin. 

Repeilen näille Youtuben nickeille mitä musiikkivideoista löysin esim. scottytoohotty, imafu*infish. Kylläh naurattaa.

Olette varmaan miettinyt miksi en ole kirjoittanut, oletteko? Noh, (jos ette ole lukenut Vekun blogista) ette vielä tiedä että hankin (Vekulta lainasin) The Sims 3. Ja sitä olen  pelaillut. Yritän yhdellä perheellä rakastuttaa yhtä naista haamuun mut se on vaikeaa.

Hmm. Haluaisin suomentaa jonkun laulun taas, ehdotuksia..? (Ei mitään intokiinaa tai jotain...)

Mutta lopuksi, tämän turhan kirjoituksen lopuksi laitan pari Candice Accolan laulua jota rakastan :DD (Kertokaa mikä on oma suosikkisi)

Candice Accola;  Our break up song,  Some girls,   Yesterday is gone,  Sweet Jealousy.

Ja lopuksi lempparini, Voices Carry...

 

~By Love La Oops~

PS. Yeah, huomenna yhdeksän aamu :DD