Joo, kylläh otsikosta selviää aika monta asiaa.

Eilen tuli veljet kotio, ensin vanhempi veli ja sitten toista 2 vuotta nuorempi veli. Eli siis 17w. ja 15w. (vai 16?). Jooh, vanhempi veli täyttää 18 tänäkesänä ja villit bileet varmasti tulee. 

Joten perus kuulen että ovi aukes ja juoksin alas ja ensimmäinen asia jonka kuulin -jos vihellystä ei lasketa (me aina vihelletään toistemme nimi, sisäpiiri juttu)- "Mee nukkumaan", joka on myös sellainen 'sisäpiiri' juttu, eli lause mitä me hoetaan aina toisillemme. Ja sitten näytin The Sims 3.n ja sitten vitamiinii juoma kaatu mun omalle läppärille kun olin maman läppärilläh. 

Että silla tavalla.

Ja just entinen-isäpuoli (what ever) lähti Iisalmeen ja oon yksin kotonah. 

Kuuntelen Christinaa (En Grimmietä) vaan Aguileraa. Ja naureskelen tuolle mainokselle Youtubessa jossa lukee: 'Hot this week Adele Rolling deep' ja kyllä kyllästyin siihen viime ja sitä aiemmalla viikolla. 

Huomasin että mä kuuntelen vaan niiden laulajien lauluja jolla on ollut joko/ joka on A. käytetty hyväksi lapsena (La Toya Jackson) B. Jolla on ollut joku riippuvuus (Michael Jackson & P!nk) C. Jolla on ollut rankka lapsuus (Christina Aguilera & Janet Jackson & P!nk) D. Muuten kokenut kovia (Rihanna & Tierra Marí) jne jne... Ei ole helppoa olla minun lempilaulaja. Mutta tuo ^ varmaan johtuu siitä ettei kukaan ihminen jolla on ollut ns täydellinen lapsuus/elämä voi tehdä niin paljoa koskettavia lauluja/elokuvia/kirjoja. 

Mutta olipa syvällistä.

Joo elii otsikko tulee siitä että on lauantai ja suunnitelmat ovat vielä auki. Ehkä meen katsomaan Iisalmeen jotain elokuvaa elokuvateatterissa. Kattoo nyt...

Aika huvittavaa että joskus pidin 'lakkoa' Christinan musiikista koska se oli/on riidoissa Kelly Osbournen kanssa jotah fanitan/fanitin. Inhosin kauheana Keeps Gettin' Better laulua ja pidin X-tinaa kauheena bitchinä mutta nyt kuuntelen samaa laulua, mutta silti en pidä kauheana laulusta. 

Hohhoijaa onpa turha kirjotus. 

Joo nuorempi isoveli näytti eilen Youtubesta videon jossa joku ohjaaja hakkaa jotain lastenkodissa asuvaa lasta, video oli kuvattu samassa lastenkodissa missä veli on mutta onneks se ohjaaja on erotettu ja muutenkin se ei oo ollu siellä samaan aikaan kun mun veli. Veli kerto että sillä tyypillä jota oli hakattu oli ollut kädet ja naama ihan verillä. Ja se ohjaaja oli kutsunut sitä tyyppiä vahingossa homoks ja sitten kaikki lastenkodin lapset oli kostanut sen. Että kiva, jos kiinnostaa kattoo laita youtubeen 'ohjaaja hakkaa', mutta se on k. 18 eli pitää olla kirjautunut.

Mutta siis kysymyksiä! A. Osaatko viheltää? B. Otatko 'puolen' julkkisten riidoissa? C. Onko sinulla ja veljelläsi/siskolla jotain sisäpiiri juttuja?

Joo mut kattoo jos keksin jotain täks päiväks.

 

~By La Oops~