Otsikko.... Älä ihmettele. Olen hullu. 

Aluksi, hyvää nimipäivää Minna! *Iso hali!*

Ja asiaan. 

En ole nyt kirjoitellut koska on ollut kaikenlaisia kiireitä. Kävin Jossun kanssa sirkuksessa, lenkkeillyt Jossun kanssa, siivonnut äidin kanssa jne. Ollut nyt tätä remonttia...

Hohhoijaa. 

Ensi viikolla loppuu siis koulu! Se ei ehkä ole niin "iso" asia teille (lukijoilleni Minnalle ja Kata-chanille) mutta he ovatkin jo yläasteella! Eli upeinta tässä on se että pääsen yläasteelle! Yes! 

Mutta pikainen kertaus:

Istun 'pelihuoneessa/vanhemman veljen huoneessa' uuden tietsikkapöydän ääressä nuorempi veli oikealla puolella pelaamassa ET.tä ja pöydällä vasemman käteni vieressä on Katso lehti ja upo-uusi Vampyyripäiväkirjojen kirja; Verivala. 

Ja upo-uudella tarkoitan todellakin uutta sillä kesken tämän kirjoituksen lähdin kirjakauppaan ja palasin ihan vähän aikaa sitten, ehkä noin 2-5 minuuttia sitten. 

Todella kiva, veli pääsee lopullisesti kotiin keskiviikkona! Kai siellä ollessa on ollut joku merkitys, eihän se ole paljoa muuttunut, vain parempaan päin. Ehkä hänestä on tullut enemmän 'No life'.

Mutta.

Huoneeni on nyt uudistunut, uusi järjestys ja myöhemmin uusia tavaroita. 

Laittaisin kuvia, minulla olisi niin paljon kuvia... Mutta kameran akun lataaja on hävinnyt. Ja sitä sitten etsitty kissojen ja koirien kanssa, ei sen puoleen että olisi auttanut. Ehkä jotenkin vaikeasti saisin kuvat koneelle ilman akkua, vai saanko?

Mummo on nyt Englannissa, ihan epäreilua ja äiti lähtee taas Tallinnaan. Äiti saa kyllä tuoda tulijaisia. Samoin mummo. 

Piti vaihtaa hiirtä kun vähän pätkäs veljen peli kun kummallakin tietsikalla oli langaton hiiri. Nyt laitoin langallisen. 

Nuorempi veli tuli siis eilen luokkaretkeltä. Oli käynyt Helsingissä, Lintsillä ja eduskuntatalolla. Ja Fazerin tehtaalla! Osti sellaisen tikkari boxin jossa 125 tikkaria. Ja saan ottaa siitä niitä milloin haluan. :)

Onko kukaan käynyt katsomassa Pirates of the Caribbean 4; Vierailla Vesillä elokuvaa? Nimittäin kävin katsomassa sen äitin, kummankin veljen ja veljien kaverin kanssa. Ja minusta se oli super hyvä. Muiden mielestä se oli vain samanlainen kuin muutkin. Haistakoon kukkasen.

Aih ihanaa koulussa pitää kirjoittaa fantasia tyylinen tarina. Saa olla vähintään kuusi sivua pitkä ja maksimissaan 2 vihkoa(!). Ihanaa, kerrankin saa kunnolla kirjoittaa. 

Mutta taidan alkaa katsomaan Vampyyripäiväkirjojen jaksoa.


~By La Oops~

PS. I love you James Dubrin!