Joten... 

Oli ihan tavallinen päivä koulussa, oikeastaan aika rento päivä. Mutta oih ihanaa, laulu kokeet pitäisi pitää. Joten opettaja laittoi minut ja Vekun pariksi ja meidän pitäisi laulaa 5.5. eli tänä torstaina. Ja että mikäköhän laulu? Viimeks lauloin Tiikerihain ja sain numeroks 9+/9½. Joten mitä nyt laulaisin? Ois ihanaaa jos sais laulaa Candice Accolia tai Kat Grahamia ♥ ! Mutta kumminkin pitää olla kirjasta joku laulu, eli suomalaista ******. Kiva :\

Aivan mahtavaa ekalla tunnilla (matikkaa) oli RMAT testi joka on tehty nyt kolme vuotta, onko teillä ollut?

 

Joten olen suunnitellut nyt tätä viikkoa ja ajattelin olla yksin kotona enkä olla kamujen kanssa koko viikolla koska viime viikolla en kerennyt tehdä mitään blogiin, tai siivota huonetta. Ja ette varmaan huomanneet että en tehnyt 'You wont bring me down' tarinaan ekaa osaa, mutta älkää huoliko, se tulee tällä viikolla. Oho on tullut 7 s-postia, joten tämä viikko menee keskittyen itseeni.

Näytän varmaan mahtavalta kun oon läppärillä mutta silti kuuntelen MP3.sta musaa. :D

 

Tuli mieleen, olenko laittanut piirustuksistani kuvia? Minna ja Kata-chan ainakin on niitä pyytänyt. Noh tässä tuleeh jotain vanhoja ja aikas huonoja tuherruksia. 

*Hävettää laittaa näitä ihan surkeita*

Jooh arvaako kukaan kenet piirsin?

 

Kuuntelen tätä:  Will.I.am - Check it out ft. Nicki Minaj 

 

Jooh Radolassa ja Mystic Diariesissa.... 

 

Rakastuin tähän videoon: 

 

Muttah jooo kommaa.. :D

 

~By Love La Oops~

 PS. Aikas hyvä  katsokaa ja pelätkää: Shane Dawson: WHO'S THE KILLER!?