Eli otsikko ei tarkoita mtään. Laitoin sen vaan koska pidän niistä kappaleista. Animal ei ole Keishan biisi! Tai siis on mutten tarkoita sitä.

Eli eka kirjoitus tällä viikolla. [ ): ] Tajusin vasta tänään sen. Mutta siis kirjoitin extra pitkää tarinaa Perfect Escape blogiin. (Lue edellinen kirjoitus!)

Eli aloitin siihen sellaisen "sijoittelun" että joka toinen viikko tulee You Wont Bring Me Down ja Dancing Death tarinaan osa. Eli tällä viikolla oli Dancing Death (niinkuin huomaatte jos luitte edellisen kirjoitukseni) ja seuraavalla You Wont Bring Me Down. Ja tuleehan niiden lisäksi vielä novelleja. 

Joten kirjoitan Dark Rose, Me And Shards of Glass blogiin laulua. Mietin että pitäiskö sen blogin nimi muutta Shards Of Glass 'iksi? Koska se on nyt aika pitkä ja kyllähän se nimi pärjää ilman Dark rose ja Me sanaa :D

Kuuntelin tänään Beyoncen uutta biisiä ja en pitänyt (Sori!) 

Mutta voi vitsi vanhempi isoveli oli kattomassa ''leijonia'' Helsingissä maanantaina. Herra jestas, varmasti hyvä meininki.

Mutta siis nyt on ollut koulussa kokeita kauhean mutta eipä enää taida yhtään tulla, huh!

Aika ihanaa, tänään tuli postissa mulle Demi  ja Harlequin kirja-sarjasta kaksi kirjaa. Se on sellanen kirjakerho jossa tulee joka kuukausi kaksi vampyyri kirjaa. Ja tänään tuli taas Maggie Shaynee (<3) ja Susan Krinardia minkä kirjoja en ole koskaan lukenut.

Mä huomaisn tänään että viereisen luokan tyypit taitaa inhota minua (paitsi yksi joka btw, lukee mun blogia salaa), sillä aina kun joku viereisen luokkalainen tulee tervehtimään minua ja Vekkua niin ne puhuu/katsoo vaan Vekkua... Nice. Ja olihan viereisellä luokalla jotain huhuja minusta mutta ihan sama.

Mietin yks päivä että onko kaikki mun blogin lukijat siirtynyt Bloggeriin? Olenko ainut joka on pysynyt Vuodatuksessa?

Ei ole oikeastaan paljon kirjoitettavaa, aiemmin viikolla oli jotain mutten enää muista mitä. Mutta....

Taidan nyt alkaa katsoa Vampire Diariesin vanhoja jaksoja. 

Mutta enne sitä otsikossa olevat laulut:

 

Group 1 Crew - Forgive me

 

 

 

Neon Trees - Animal

 

Tuossa vielä kumpaankin mahtavat Vampire Diaries versiot:

 

 

The Vampire Diaries - Forgive Me (Season Finale Tribute)

 

 

 

Damon & Elena - Animal (Vampire Diaries)

 

Luv ya all.

 

~By Luv La Oops~