Eli halusin tehdä kirjoittaa kirjoituksen jossa kerron ja neuvon - miten kannattaa pukeutua kesän ja kevään juhliin - kuvien kanssa. 

Meikki

1. Kasvot.

Eli kasvoihin tulee ihan tavallinen meikki. Tarvitset puuteria ja persikan väristä poskipunaa (pinkki poskipunakin käy, kunhan ei ole liian räikeä). Poskipuna tuo kesäistä tunnelmaa ja poskipunan kanssa kasvot näyttävät enemmän 'pirteämmältä' ja 'värikkäältä'.

Vinkki: Kun laitat puuteria, oli se sitten 'jauhoista' tai 'mömmöistä' aloita sen laittaminen ylhäältä alas jotta tulos näyttäisi huolitellummalta. Ja kun laitat poskipunaa älä laita pientä tai edes isoa läikkää posken keskelle vaan ime poskesi sisään (yrittäkää ymmärtää selitykseni...) ja laittakaa posken 'laihaan kohtaan' hennosti poskipunaa. 

2. Silmät

Silmiin tulee hento meikki. Eli vaaleaa luomiväriä, kajaalia ja ripsiväriä. Kajaalin voi jättää pois jos sen laittaminen ei tunnu onnistuvan. Jos laitat kajaalia älä laita sitä silmän ympärille vaan (miten sen nyt selittää?) 'ripsien ja silmän väliselle alueelle',  tajusitko? Jos et mene katsomaan peilistä. Tuossa on kuva miten kajaali kannattaa laittaa.

Vinkki: Jos et halua käyttää jotain luomiväriä joka on paitasi/mekkosi värinen käytä kimaltavaa/matta valkoista. Se sopii minkävain värisen vaatteet kanssa ja on hieno. Kun laitat kajaalia älä töki silmiäsi, en ota vastuuta jos soudut sairaalaan tökittyäsi kajaalia silmääsi.

3. Huulet.

Älä käytä mitään tummaa tai liian 'kirkasta' punaista huulipunaa. Käytä haalean värisiä huulipunia. Jos et halua laittaa huulipunaa laita vain huulikiiltoa. 

Tulos

Meikki näyttää suunnilleen tältä jos et muunnellut ohjeita:

 

Hiukset

Jos sinulla on pitkät hiukset, pidä ne vapaana tai laita rennolle nutturalle. Ei mitään peikko-lookkia, vaan pidä hiukset rentona, . Voit halutessasi kihartaa ne. Jos et halua kähertää niitä, käy edellisenä iltana suihkussa ja letitä märät hiukset ja aamulla letin avatessasi sinulla on pienet kiharat. 

 

Vaatteet

Päättäessäsi vaatteita ajattele säätä. Tuleeko kuuma? Sataako? Älä ylipukeudu, se on paras neuvo vaatteisiin.

Vinkki: Kevään ja kesän muotiin kuuluu valkoiset mekot ja paidat. Vaaleat värit ovat nyt muodissa.

Tässä kaksi asua.

Ensimmäisen laitan huomiseen rippijuhlaan.

Ja toinen on johonkin kesän tulevaan juhlaan, kuten vaikka jonkun syntymäpäiville.

(Kata-chan, tuo on sen omatekemäni paita josta joskus puhuin)

(Tämä on enemmän kesäisempi.)

 

Muuta

Muista lisätä asuusi piristystä koruilla ja sormuksilla. Lakkaa kyntesi jollain iloisella värillä, sen ei tarvitse olla saman värinen kuin vaatteesi. Jos et halua laittaa jalkaasi korkokenkiä laita jotkut mukavat ballerinat.

Kommentoi, kerro mielipiteesi!

 

~By Love La Oops~