Ihan hyvä päivä ollut vaikka istuinkin tuolin viereen XD

Eikun siis tuo Frenedejen yks vuorosana mutta sopii päivään!

Tänään on siis muka "maailmanloppu". Sain kuulla siitä vasta eilen Vekulta. 

Tälläsen komman löysin Youtubesta Nicki Minajin laulusta. 

"Haha they say the world gonna end tonight May, 21 2011. I'ma wake up and take a shower and laugh my but off. Gonna yell WHAT NOW B****ES"

Aika osuva. Tuon huudan varmasti illalla kun "maailman loppu" ois pitänyt tulla. Ei siinä mitään vikaa ole. Minä saan kuolla VASTA kun olen nähnyt Pirates of the Caribbean 4 Vierailla vesillä elokuvan. Eli huomne sitä kattomaan äitin, veljien ja veljen kamun kanssa. 

Ja sitten Mäkkäriin!

Muttttttta Jes! 

Nuorempi veli pääsee kotiin viikon päästä! JEEE! Tämän viikonlopun se on lomalla. Lähtee sitten takaisin keskiviikkona kun sillä on entisen koulun (eli Lapinlahden koulun) luokkaretki. Eli menee Fazerin tehtaalle jne.

Äiti ei varmaan pääse koululle käymään kun pääsen kuutoselta. Mutta varmaan nuorempi isoveli pääsee kun sen pitää hakee todistus sieltä. Mutta ihan sama kunhan siellä on nyt joku niin en törötä ihan yksin :)

Mutta siis tämä tapahtu perjanataina:

Ruokailu oli vasta 11.25 ja siitä suoraan luokkaan (ei ollut matikkaa [Jes!]) ja piti opetella Näkemiin laulun sanat joka myö laulettas sillon koululle kun saadaan todistukset. Sitten kaikki alko valittaa että ei otetaan sellanen joku 'Jeesustelu' laulu (Ei tarkoitus loukata ketään). Ja sitten opettaja sano että sitä ei kannata laulaa jos ei tarkoita sanoja jotka meni jotenkiin: "...vierelläin paras ystäväni (Jeesus)...." Man, en todellakaan halunnut laulaa sellasta, eikä ilmeisesti Vekkukaan. Itse en usko joten en haluais sellasta laulaa. Mutta kaikki alko valittaa että ei miks vaihdetaan AINA kaikki kun on me kyseessä. Miten niin AINA? Kertokaahan edes yksi esimerkki. *Hiljaisuus*

Mutta siis opettajat halausi sen Näkemiin laulun ja nehän päättää sen kumpi laulu tulee. Mutta ne sano että jos päätöstä ei tule ei lauleta mitään. Kaikki vaan sano että "mä oon osottanut tätä ykköseltä lähtien" tai "mun vanhemmat on oottanut tätä mun syntymästä lähtien", C'mon Get a Life! En usko tollasia valheita. 

Mulle ihan yks hailee, mut haluaisin silti laulaa jotain (En sitä toista laulua vaan Näkemiin laulun!) mutta ei mtään.

Tämä päivä varmaan menee huoneen järkkäämisessä, leffojen katselussa jne. 

Lopuksi vielä laulu jota aina nuoremman isoveljen kanssa lauletaan ("aina ja aina" Eilen vasta alettiin laulaa sitä :D)

 

 

Ja Brunoa tottakai. 

 

~By Love La Oops~