Ei hitto.

Eve kuoli tänään. 

Selitän mitä tapahtu:

Veljet kävelivät huoneeseeni ja istuutuivat sohvalleni. Kiva herätys! Varsinkin kun he sanoivat että pitää siivota koko talo, kiitos orjapiiskurimme, äiti. No vejet meni alas keittämään kahvia ja minä menen katsomaan puhelinta. Se oli mennyt oudosti kiinni yöllä ja kun avasin sen Jossulta oli tullut viesti. En kerennyt lukea kun vasta "Eve on kuollut." Kun Jossu soitti. Joten tiesin että Jossu tarvitsi tukea, lähdin sinne. En kerennyt kun vain pukea ja harjata nopeasti hiukset ja olin jo Jossun luona. 

Ja Jossu todellakin tarvitsi tukea. 

Ja nyt te kaikki mietitte kuka Eve on. 

Eve - oikealta nimeltään Eveliina- on Jossun gerpiili. 

Ja nyt te mietitte miten Eve kuoli. 

No, sanotaanko nyt vaikka että Eve karkas ja Jossun kissa Jessica oli nälkäinen. Jessica ei syönyt Eveä mutta kerkesi antaa kuolemanpuraisun. 

Ja kun Eve olisi täyttänyt vuoden ensikuussa. 

Not nice. D;

Muttah huomenna juhannus, suunnitelmia?

Aion viettää ensimmäisen juhannuksen jonkun kaverin kanssa, ja tottakai parhaan kaverini Jossun kanssa.

Suunnitemissa on kukkien keräilyä tyynyn alle, Supernaturalin katsomista ♥, kasvonaamioiden tekemistä, valvomista, nauramista, juttelua, Texas Holdem'n pelaamista ja muuta kivaa. :D

Sitten lauantaina EI välttämättä tule kirjoitusta, tai siis oikeaa kirjoitusta koska on Michael Jacksonin kuolinpäivä. Eli popin kuninkaan kuolemasta olisi lauantaina 2 vuotta, ei sen puoleen se olisi juhlistamisen arvoista. Eli varmaan kunnon Michael päivä. Love you Michael ♥ ♥ ♥.

Mutta kommenttia ja...

Hyvää juhannusta!

 

~By Love La Oops~