Hello. 

En ole siis kirjoittanut pariin päivään eli nyt selitetään. 

Sunnuntaina Jossun isän kämpillä ft. Vekku. Pitkästä aikaa kolmestaan siellä. Olihan siellä kivaa. Sitten noin yhden aikaan Jossun isoveljet tuli. (He on kaksosia ja täyttää joulukuussa 18.) Ja he pitivät kunnon kuulustelun. Ne sano että yks vatun idiootti oli maksusta kertonut että myö oltiin muka riehuttu siellä ja huudatettu musaa ja että Jossu muka juo ja polttaa. Joopa joo. 

Selvennän nyt asian. 

Johanna ei todellakaan juo eikä polta. Johanna ei ole niin vatun tyhmä että tekis mitään sellasta. Vaikka ollaan tunnettu kunnolla vasta kohta vuosi, tiedän ettei Johanna ikinä tekis sellasta. 

Ja sitten se, me ei huudatettu musiikki siellä. Kuunneltiin vaan noin 15-30 minuuttia hiljaisella. 

Nice. 

Myö oltiin ihan vatun vihasia sille vatun idiootille kun Jossun veljet lähti. 

Sitten tottakai, meidän tuurilla siinä viereisellä parvekkeella oli mun veljen kaveri ja yks toinen tyyppi. 

Ne kuuli kaiken. 

Kyllä. 

Jossu ja Vekku keksi jonkun vatun teorian että jossain pupussa oli kamera kun se vatun pupu seuras meitä. Sen nimi oli A-Liisa. Ja minä sanoin että se vatun idiootti varmaan on puskassa kyylämässä meitä kiikareiden ja donitsien kanssa. Joo. HAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAH!

Sitten myö varmaan haukuttiin sitä tyyppiä ja yhtä toista varmaan tunti. Ja ne kuunteli. 

Ja sitten oltiin niin vatun vihasia että hypättiin parveekkeelta alas ja lähettiin rampille (skeitti-rampille). Skeitti ramppi on koulun lähellä ja sen lähellä on taas Lapinlahden mikä ihme paikka jossa oli Savo Games. Sitten siellä oli teltta jossa voittajat juhli. Ja myö vaan oltiin ihan ihmeissämme. 

Joo ja sitten viideltä nukkumaan ja herättiin 12. Vekun piti lähteä yhdeltä mutta minä ja Jossu oltiin siellä vielä vähän pidempään. 

Maanantaina olin Jossun kanssa. Kierreltiin kylällä. Koulu - Maxin puisto - joku-ihme-puisto - kauppa oli reitti jota sahattiin siks saks. Ja ainiin, selvis että kukaan ei ollut sanonut mitään mistään. Jossun veljet oli siis keksinyt sen.... -.- Oltiin siis vihasia turhaan. Mutta silti vihasia, turhaan.

Tiistaina Jossu tuli meille yöks ja katottiin Lostia, Skinsiä ja kaikkee kivaa. ;D

Keskiviikko Jossun kanssa perus kylällä sahaamista siks saks.

Ja nyt Radolassa. 

Kuuntelen (yllätys, yllätys) Nicki Minajia. 

Ihana ♥

...........

Älysin sunnuntaina että minä olet kovaääninen ja ärsyttävä :D Todellakin, saatan yhtäkkiä alkaa huutaa jotain. Siis vaikka jos joku kertoo jotain juttua ja minä saatan vaan alkaa kauheen kovaan huutaa "EIKÄ! HAHHAHA!" Mutten aina. Ette, älynneet muttah...

Joo ja sitten me keksittiin että Vekku on se nynny (sori), Jossu harhanäköinen ja minä rohkein. Kyllä, aikamoinen kolmikko. 

Ääh yksin kotona, taas. Yääh. 

...........

Tulin nyt sitten selittämään tänne. 

Ääägh, yli 2 viikkoa ja koulu alkaa. Pitäs hankkia koululaukku, kyniä, penaali, vaatteita (alkaa olla jo pieniä) ja kengät. Ja hassua tässä on se että mulla ei ole rahaa D:

Eli jostain pitäs repiä tukko rahaa. 

Eikä kukaan halua ryöstää pankkia minun kanssa :( No ei oikeesti. Oikeesti. No ei. 

Tuota siis kuuntelen.

Nyt vatuttaa. 

Vois viellä täyttää gallupin mutten tähän kirjoitukseen...

No seuraavaan sitten :D

~By Love La Oops~