Tiedättekö mitä on hyvin harvinaista?

Tavata ihmisen joka on oikeasti ja tarkoitan OIKEASTI todella ystävällinen. 

Joo, niitä tapaa harvemmin. 

Mutta tapasin yhden perjantaina. 

Hän on kasiluokkalainen, mustahiuksinen tyttö. 

En tiedä johtuiko se siitä että hän oli hiukan humalassa vai onko hän oikeasti ystävällinen. 

Miten vaan, hän on entisen parhaan ystäväni ja veljeni eksän hyvä ystävä. Ja hänestä puheen ollen hänkin on todella mukava! Aina kun näen koulussa hänet (siis entisen parhaan ystäväni) hän tulee juttelemaan ja halaamaan. Hän on kasilla joten... Mutta hän on tosi mukava vaikka tiedän minkäläinen hän osaa myös olla... Mutta hän on tosi kiva, lainasin hänelle jopa Vampyyripäiväkirjojen ensimmäisen tuotantokauden. 

Muttamutta.

Ensi viikolla on sitten syysloma. Ja tiedättekö mikä on kivaa? Minä masentelen kotona koko loman. PAITSI että pääsen vattuilemaan muille kun äiti pakotti minut lähtemään koko perheen voimin jonnekkin Kuusamoon johonkin vuokramökille. Onko ehdotuksia miten pääsen luistamaan? Kiitos paljon.

Mutta mitäs muuta tässä? Kokeita on ollut, kaikista on tullut joko 8- tai 8+. Hahha.

En liiku kylällä enää brunettena vaan musta hiuksisena. Ja se on vähän niinkuin vahinko..? Joo piti värjätä tumman ruskeaksi mutta se meni VÄHÄN liian tummaksi. Mutta kyllä tämä mustakin käy minulle. 

Tänään on taas vähän ........ päivä. Ja miksi pisteet? Koska en tiedä millainen päivä tänään on. En mennyt ensimmäiselle tunnille, pitkä tarina. Tänään oli koulukuvaus... Päivä oli jotenkin.... En tiedä.

Olen jotenkin niin INNOISSANI! 

Tilasin eilen Nicki Minajin Pink Friday levyn ja Joey sarjan ekan tuotantokauden! Kääk! Milloinkohan ne tulee? Täytyy sanoa että ne kaksi oli etsinnän alla. Joten olen iloinen.

Uuuh! Kat Grahamin uusi laulu! Mr. Vain.

Hhahhaa. Facebookissa minulla on joku "kaveri" jostain hiton Algeriasta tai Arabiasta ja sanoin sille että minun veljen tyttöystävä yritti tappaa minut. Ja hän uskoi. Hän on ihan... Ok? En tiedä hän on poika ja hän ei osaa englantia hyvin. Ja tottakai hän ei osaa suomea. Hahaha, en jaksa edes selitää kaikkea. Tosin kyllä poistin sen kavereista... Sille oli kyllä hauska valehella.

Mutta lähen tyttikseen, siis nyt nuokkarille ja kuudelta sinne tyttikseen. Tai siis tyttis on siellä. Mutta ihan sama.

~ La Oops