Okei on kysymysten aika! Wippii.

Elikkäpäs kerron ensimmäisenä missä  Lapinlahti sijaitsee. Elikkäpäs se on Kuopiosta 60 kilometriä Iisalmeen päin.

Ja sitten kysymyksiin jotka liitty Michaeliin,  jonka lähetti Ihailija-96! (Tuntuu kuin olisin talk shown juontaja. "Taputuksia...")

1. Michael oli ensinnäkin hyvin ujo ja epävarma ulkonäöstään. Hänen isänsä Joe Jackson pilkkasi Michaelia kun hän oli pieni sanomalla että hänellä oli suuri pottunenä. Joskus kun Michael oli pieni hän ei voinut edes katsoa itseään peilistä koska hän piti itseään rumana, hänellä oli paha akne ja hänen mielestään hänellä oli iso nenä.

Mutta oikea syy on että Michael kaatui ja mursi nenänsä harjoitellessaan konserttiin. Silloin hän oli noin 20 vuotta, en ole varma. Kun nenä oli korjattu Michaelin oli vaikea hengittää joten hänen oli pakko mennä leikkaukseen.

Myöhemmin hän muokkasi enemmän ja enemmän nenäänsä vaikka olikin sanonut että oli ollut kauneusleikkauksessa vain kaksi kertaa. (Minusta hänen nenänsä oli ihana!)

2. Michael oli kuollessaan hiukan alipainoinen. Hän oli kasvissyöjä ja joskus This is it- konsertin harjoituksissa hän unohti syödä, joten tuottajat pakottivat häntä syömään. Häntä kuvailtiin "luurangoksi" koska hän oli niin laiha.

3. La Toya ja Janet ovat Michaelin siskoja. Michaelilla on myös sen lisäksi yksi sisko Rebbie ja viisi veljeä Jackie, Titi, Jermaine, Marlon ja Randy. Michaelin kuudes veli Brandon kuoli pian synnytyksen jälkeen. Michaelille Janet oli läheisin sisar.

Nämä ei ole mitenkään tyhmiä kysymyksiä. Itsekkin olen aina joutunut kauheana etsimään Michaelista tietoa.

Mummoni nimi on Marja-Leena Lempinen. Kirjastossa löytyy aika varmasti hänen kirjojaan. Marja-Leena kirjoittaa nuortenkirjoja ja lastenkirjoja. Itseasiassa on yksi kirja nimeltään Romunokka ja Romppainen. Siinä on kerrottu minun perheestä, tosin vähän kuvitellusti. Olen itse siinä vain sivuhahmo mutta kyllä minutkin mainitaan!