Eli tässä tulee ohjeet miten saat lauantai illastasi täydellisen!

1. Elokuva

Tarvitset hyvän elokuvan jotta voit nauttia lauantain huumasta. Komediaa, romanttista, mitä vain, kunhan siinä ei ole surullista loppua tai sitten, se ei saa olla dokumentti elokuvakaan. Jos et voi lainata leffaa vaikkapa R-kioskilta, ota joku hyvä elokuva omista elokuvavarastoistasi. Jos et löydä sieltäkään mitään, voit katsoa jonkun sarjan tuotantokausia jos niitä varastoistasi löytyy.

2. Herkut

Elokuvaa ei voi olla katsomatta ilman herkkuja, ainakaan lauantaisin. Popcorn on helppo valmistaa, se on myös halpaa ja siitä ei oikeastaan paljoa liho. Jos et pelkää ''pientä'' herkuttelua voit ostaa vaikkapa...

Karkkia tai...

Sipsiä. Voit myös halutessasi ottaa limsaa, sillä herkutellessa tulee jano. Jos olet karkkilakossa voit myös tehdä itsellesi herkkulautasen terveellisistä ruuista kuten hedelmistä ja marjoista. 

3. Elokuva + Herkut =.... Jotain puuttuu...

Mitäs jos alat palella kesken elokuvan koska olit innoissasi laittanut juomaan liikaa jääpaloja. Niin, siinä vaiheessa kuvaan astuu viltti tai peitto. Ja jos katsot elokuvaa vaikkapa perheesi kanssa voit olla peiton alla pyjama päällä eikä kukaan huomaa mitään. Muista myös tyynyt, sillä on ikävä katsoa elokuvaa selkä suorana ja ilman pehmusteita.

4. Elokuva... Mitä lisäksi?

Kun olet katsonut elokuvan, tylsyys saattaa iskeä ellei väsymys jo nujertanut sinua. Eli jos haluat vaikkapa lukea kirjan loppuun ennenkuin menet nukkumaan tai haluat käydä vielä pikaisesti tietsikalla, elokuvaa ei kannata alkaa katsoa myöhään, muttei kumminkaan kahdelta päivällä. Jos muut ovat nukkumassa jo, saat omaa rauhaa. Hiippaile salaa tietsikalle ja nauti internetin ihmeistä. Mutta muista, liian väsyneenä ei ole edes suositeltavaa olla tietsikalla. Mutta jos energiaa riittää ja et halua juosta talon ympäri (naapureiden iloksi) voit käydä vaikkapa näissä sivustoissa: 

Radola: Simsin foorumi jossa voit puhua Simsin ihmeistä ja ongelmista. Foorumilla on myös puhetta muustakin kun Simsistä. Kaikkea kattilankansista kengänkorkoihin. [Linkki: radola.createforumhosting.com/] Huom. jos et ole rekistöröitynyt jo Radolaan et voi liittyä keskusteluihin. Mutta onneksi liittyminen on ilmaista ja nopeaa.

Mystic Diaries: Uutisia, videoita, iconeja... Kaikkea Vampyyripäiväkirjoihin liittyen. Jos et pidä Vampyyripäiväkirjoista, ei ehkä kannata mennä. [Linkki: mysticdiaries.net/]

Youtube: Youtubesta löydät lähes kaikki mahtavat laulut ja musiikkivideot. Mutta muistakaa, siellä on muutakin kuin vain musiikkia. Jos olet komedian fani ja olet jopa hyvä englannin kielessä, voit nauraa Shane Dawsonin kanssa. Hänellä on kolme Youtube-kanavaa ja varmasti löydät edes yhden. Kirjoitat vain luukkuun 'Shane Dawson' niin löydät videoita. [Linkki Youtubeen www.youtube.com/]

Toivottavasti linkit toimivat sillä herra Linkinlaittaja oli kärttyinen tänään. 

Ja niin, toivottavasti nautit lauantaistasi. Jos et kerennyt tehdä tätä tänään (lauantaina) voit tehdä sen huomennakin sillä maanantai on lomaa joten voit valvoa pitkään.

Ja kertokaahan pidittekö ideoistani, haluaisitteko että kirjoittaisin enemmän 'tälläisiä' juttuja ja kuinka lauantainne/sunnuntainne meni.

~By Love La Oops~