Toivon todella ettei osoitteeni muuttuminen häiritse/aiheuta ongelmia. Mutta päätin vaihtaa sen takaisin. Muutin sen takia ettei eräät ihmiset kävisi täällä ja häiritsisi elämääni.  Siis vaihdoin osoitteen takaisin darkroseandme.vuodatus.net -osoitteeksi.

 Joten kävin katsomassa blogin tilastoja ja blogissani on käyty 782 kertaa koko blogini olemassa olon aikana. Aika mahtavaa.

Ainiin minulla on myös ilmoitettavaa!

Asia koskee vuoden 2011 Earth hour'ia.

 Earth Hour on maailmanlaajuinen ilmastotempaus, jossa miljoonat ihmiset sammuttavat valonsa tunniksi samana päivänä. 

Mukana on miljoonia henkilöitä, 62 kuntaa tai kaupunkia, 287 yritystä, 130 muuta organisaatiota tai yhteisöä sekä 84 oppilaitosta. Lisää tulee koko ajan! [Tiedostot ovat vain tämän hetkiset]

Tule mukaan.

Earth Hour 2011. 26. maaliskuuta. Kello 20.30!

We can make a difference!

You own it to a world!

 

Ja siinä se oli. Olen TODELLAKIN Earth hourin kannalta! Me todellakin olemme velkaa sen maailmalle. Joten toivon että mahdollisimman moni menisi asiaan mukaan! 

Joten viikonloppuna ei siis tule mitään kirjoituksia (mahdollisesti) koska todella hyvä ystäväni tulee meille piiitkästä aikaa! 

 

Aion huomenna korvata kaikki ne päivät jolloin ei tullut kirjoituksia (vaikka niitä odotettiin) tai kirjoitukset olivat liian lyhyviä. Siis korvaan ne kuvilla! Eli huomenna tulee piitkään odotettuja kuvia!

Mutta ei ole muuta sanottavaa!

 

~Luv La Oops, Queen of Dark Rose and Me~

PS. Käy katsomassa uuden The Sims 2 tarinani eka osa!