Noniin.

Istun tässä keittiön kulmapöydällä ja oikealla puolella pöydässä istuu äiti ja äidin kaveri joka on myös sen Veeran äiti. Siis sen jonka rippijuhlat oli. Ja pöydän alla makaa Bella, sekin kyläilemässä. 

Vanhempi isoveli meni tapaamaan toista veljeään kaverinsa kanssa. 

Käytiin just äitin ja Veeran äidin kanssa kaupassa ostelemassa ruokaa ja herkkuja. Ostin Pommacia (xD (*)) ja Coca-Colaa mut veli joi sitten sen ison kokiksen melkein kokonaan. 

Kuunnellaan I Want It All laulua ja Judasia. Nuo juo jo siideriä vaikka kello on vasta kolme. Nyt on ihan tasan kolme. Nyt yks yli. Mutta siis. Nyt kaks yli.

Mutta siis illalla varmaankin (aika varmasti) pelataan korttia ihan myöhään iltaan asti. Kun Veeran isäkin pelaa. Se on nyt mun isäpuolen kanssa jossain. 

Kuuluu vaan narskuntaa (musiikin lisäksi) kun Bella nakertaa possun korvaa jonka se otti Paukun herkkukopasta sen. Tai no äiti anto sen mutta :D

Ainiin, minä en kuollut! Mutta kuolen ihan varmasti jossain vaiheessa (tottakai) mutta siis selvisin ja katsoin sen jakson mutta itkin. Vähän odotettua muttah. 

"Mirror mirror on the wall, whos the precious of the all? Sassy girl, thats the girl Im called..." Eli Sassya kuuntelen.

Kunnon Kat Graham viikko tänään. Syökö kukaan muuten sitä Graham-paahto nimistä paahtoleipää? Se on mun lempparia. :D

Kunnon puhelin rinki tuossa pöydässä kun äiti ja Veeran äiti on kummatkin puhelimessa.

"Jälleen vuosi lisää mutta kauneus säilyy..." *Gorillan kuva*  <--- Eli tuollainen korttti tyossa pöydällä nököttää. 

Mutta  oli mulla tiedotus asiaakin.

Eli nyt saattaa vähän (ehkä!) vähentyä kirjoitukset kun alkaa taas remppa meillä kotona. Eli yläkerran lattia vaihetaan laminaattiin. Nyt aluksi tyhjennettiin 'pelihuone' ja siihen laitetaan laminaatti ja sen jälkeen tulee mun huoneeseen. Ja lopuksi koko yläkertaan. Paitsi äitin makuuhuoneeseen kun siellä on jo! Mutta... On hauska kirjotella vanhaan lattiaan kun se kirjoitus peittyy kun laitetaan laminaatti päälle. Äitin huoneen laminaatin alla on aika paljon kirjoitusta. Siellä on ns. hautakivi (piirrettynä) jossa on meidän perheen henkilöiden nimet. Siis niiden jotka asuu/asui täällä. Veli piirsi sen :D Ja mä piirtelin siihen jotain kukkia ja jotain muuta. 

Mutta mutta....

Aika rento meininki täällä. Yöllä varmaan jotkut humalassa kun pelataan korttia eli sen takia siis otsikko. Mutta nyt mun täytyy myöntää että olen aika yllättävän hyvä pelaamaan korttia, Texas Holdem'ia, Sikaa, Ruotsalaista/Kakkahousua (xD) kaikkee perus...

Voi vitsi en ole huomannut että Kat Grahamilla on tulkut uusi musiikkivideo! Tässä:

 

"I want it all, and nothing gonna hold me back... I want it all, I'm gonna take it all..." Luv it. 

Nuo videon vaatteet.... Nam! Ja nuo alussa olevat 'sulkakengät' oih nam!! Ihania! Varmaankin värjään jossain vaiheessa tuon väriseks hiukset kunhan nämä etuhiuket on kasvanut pidemmäks, nyt kun ne on vaan leukaan asti.

Mutta höpötimpä paljon. 

Kommenttia! <3 

Luv ya all!

~By La Oops~

PS. (*) Kohta muutun Pommactypyksi niinkuin Oonuska. :D

PSS. Ulkona lämmintä 25.2 astetta. :D

PSS. Oli ihana tulla blogiin kun oli tullut viisi uutta kommaa :D